Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest Sant Jordi: Comparteix els llibres que més t’agradin amb nosaltres!

L’any passat, per Sant Jordi, vam posar en marxa una nova iniciativa: els nostres lectors i lectores, ens van recomanar un llibre que els hi havia agradat mitjançant un vídeo de 30 segons. Malauradament el Sant Jordi passat estàvem confinats a casa i vam haver de fer la celebració a través de les xarxes socials.
Aquesta proposta va tenir molt bona acceptació: vam rebre 22 vídeos de nens, joves i adults que es van difondre a través de les nostres xarxes socials i que van tenir nombroses visualitzacions.
Per això aquest any volem tornar a dur a terme l’activitat, perquè ens agrada moltíssim que els nostres lectors ens expliquin els llibres que més els hi agraden. Per participar:
Grava’t un vídeo de 30 segons i envia’l abans del 18 d’abril a castellosantjordi@gmail.com mitjançant We Transfer.
La setmana de Sant Jordi, a les nostres xarxes!!

A banda d’aquesta activitat,  la diada de Sant Jordi la biblioteca realitzarà una sessió de contes: Contes de dracs i cavallers a càrrec de Jep Gasulla, al Claustre del convent de Santa Clara a les 16:30 h. I una Lectura dramatitzada de poemes de Joan Margarit a càrrec del Grup de Teatre Esplais i Tequatre, amb acompanyament musical de Marta Rodeja i Adrià Bardera, a l’Hort del Convent de Santa Clara, a les 19:00 h.