Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquesta setmana (fase 3) la Biblioteca amplia els serveis!

????  Si us cal, a partir d’avui  podreu utilitzar alguns ordinadors de la biblioteca demanant cita prèvia. Sessions d’1 hora per persona al dia.
✅ Tel. 972 25 06 11
✅ mail. biblioteca@castello.cat
❌ Atès que per mantenir la distància de seguretat reglamentària tindrem menys terminals disponibles,  la biblioteca posarà a la vostra disposició tauletes  per tal de fer ús del servei de Wifi.

????  Si us és necessari, a partir d’avui podreu realitzar consulta a la sala de la biblioteca sol·licitant cita prèvia. En aquests moments tenim 4 punts de lectura disponibles. Es limitarà  el temps d’estada a un màxim de 2 hores.
✅ Tel. 972 25 06 11
✅ mail. biblioteca@castello.cat
❌ Per motius de seguretat, no podreu accedir directament a la col·lecció. Sol·liciteu al personal de la biblioteca els documents que vulgueu consultar.

????  ???? Se segueix oferim el préstec de documents amb cita prèvia!
Atès que els usuaris no poden tenir accés directa a la col·lecció, com a mesura preventiva  de seguretat:  tothom que vulgui fer préstec de documents de la biblioteca haurà de contactar prèviament i l’equip de la biblioteca us preparà els documents sol·licitats i acordarem una franja horària perquè els vingueu a buscar.

✅ Horari d’atenció al públic
Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h.
Tardes: dilluns i divendres de 15 a 19 h.