Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquesta setmana la biblioteca Ramon Bordas i Estragués inicia el servei de préstec!

Avançant en el desconfinament  de l’equipament i seguint en tot moment les recomanacions tècniques proposades pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, per tal d’adoptar les mesures de seguretat necessàries per als nostres usuaris:

Es restableix el servei de préstec amb cita prèvia:

Tothom que vulgui fer préstec de documents de la biblioteca haurà de contactar prèviament a través del telèfon 972 25 06 11 o del mail biblioteca@castello.cat. L’equip de la biblioteca us preparà els documents sol·licitats i acordarem una franja horària perquè els vingueu a buscar.

Per tal de garantir la seguretat, i d’acord amb l’ordre ministerial, els documents retornats pels usuaris es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies, passat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat. Si els usuaris visualitzen que encara tenen documents prestats que ja han retornat a la bústia, no s’han de preocupar perquè no implica cap penalització per cap persona que hagi fet préstec. Simplement no s’ha pogut fer el retorn perquè no ha finalitzat el període de quarantena.

Una de les prioritats de les biblioteques és mantenir la col·lecció  documental desinfectada. Per aquest motiu s’han establert aquests mecanismes: “en aquesta fase els usuaris no podran tenir accés en cap cas a la col·lecció general de documents de la biblioteca ni usar els espais de la biblioteca com a sala d’estudi, tampoc és permès l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius”

Recordem que l’horari d’atenció al públic de la biblioteca en aquesta fase serà:
Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h.
Tardes: dilluns i divendres de 15 a 19 h.

La setmana passada ja van començar a rebre les primeres comandes! i això ens fa molta il·lusió. En aquests moments tan difícils, la lectura pot ser un gran acompanyant i un remei contra l’avorriment.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb els nostres usuaris!

I tot i que queden  suspeses les activitats culturals a les biblioteques, seguim oferim activitats virtuals als nostres usuaris:

El 27 de maig   a les 17 h a les nostres xarxes!