Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Oficina Local d’Habitatge habilita un espai al Centre de Serveis d’Empuriabrava

A partir de dimarts 26 de maig, l’Oficina Local d’Habitatge de Castelló d’Empúries  es traslladarà al Centre de Serveis d’Empuriabrava per tal d’ajudar a tramitar les ajudes de l’Agència Catalana de l’Habitatge de forma presencial.

Des d’allà es donarà suport per a portar terme les sol·licituds d’ajudes per a l’habitatge que publica la Generalitat de Catalunya i que es divideixen en tres línies: ajudes per pagar el lloguer a les famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la covid-19, ajuts al lloguer per a les persones majors de 65 anys i a les dones víctimes de violència de gènere i els ajuts destinats a lloguer social que es publicaran d’aquí a pocs dies.  

Davant la priorització de realitzar les sol·licituds de forma telemàtica, la voluntat del departament d’habitatge de l’ajuntament és de traslladar l’oficina local a un espai més accessible per aquelles persones que necessitin suport presencial  a l’hora de tramitar-les.

Segons Jaume Planella, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament, “ la nova ubicació de l’oficina serà al Centre de Serveis d’Empuriabrava perquè creiem que és un espai que disposa de bona comunicació pel que fa a transport públic i de fàcil accés tant pels ciutadans i ciutadanes de Castelló com d’Empuriabrava. Alhora també es situa sota les dependències de Serveis Socials, fet que evitarà desplaçaments als usuaris i usuàries  que requereixin tràmits dels dos serveis”.

L’horari de l’Oficina Local d’Habitatge serà de 9 h a 13 h de dilluns a divendres. Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu electrònic habitatge@castello.cat.