Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Assessorament i suport a les biblioteques escolars

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués assesora i dona suport a les biblioteques escolars de les escoles d’educació infantil i primària del municipi.

L’any 2019, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona va impulsar el projecte. La iniciativa consisteix a assessorar i donar suport a les biblioteques escolars de les escoles d’educació infantil i primària del municipi.

Així mateix, des de la biblioteca pública de Castelló d’Empúries es va contactar amb les tres escoles del municipi i totes elles van estar molt interessades amb aquesta col·laboració. Un dels objectius de la iniciativa és que la biblioteca pública mantingui contacte i recursos amb les biblioteques escolars de Castelló d’Empúries.

Enguany, l’Institut Escola el Bruel, l’Escola Joana d’Empúries i la Ruiz Amado han format part d’aquesta proposta. El projecte finalitza cada any amb l’entrega de llibres escollits per les responsables de les biblioteques escolars de cada centre, que han de servir per a renovar i millorar una part del fons de les biblioteques de les escoles de Castelló d’Empúries. Amb tot, ahir es va fer l’entrega d’aquest lot de llibres a representants de les tres escoles.