Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriben les Festes del Carme a Empuriabrava del 14 al 17 de juliol

Els concerts dels grups Skatalà i Muchachito Bombo Infierno, la Processó de la Verge del Carme, l’Espectacle de Drons, el Priomusical i la Sardinada Popular són algunes de les activitats més destacades d’aquesta edició

El 16 de juliol diverses poblacions de la costa catalana celebren la festa de la Mare de Déu del Carme, la patrona de la gent de mar. Mariners, pescadors i navegants li reten culte perquè els protegeixi dels perills més habituals del mar. Per al nostre municipi, és una de les festes més importants, és la festa d’Empuriabrava.

El tret de sortida de les Festes del Carme tindrà lloc dijous, 14 de juliol, al Passeig Marítim d’Empuriabrava amb la Holi Color Party, i la Festa de l’Escuma per als més petits. A la nit, ball amb el grup Musimano i l’Espectacle de Drons, que s’enlairaran a les 23 hores i il·luminaran el cel de la Platja d’Empuriabrava. Divendres 15 de juliol, començarem a la tarda amb l’espectacle infantil de Jordi Patxeco, sardanes a la plaça de les Palmeres amb la Cobla Rossinyolets i tancaran la nit els grups Skatalites i Skatalà a l’escenari de la Platja d’Empuriabrava.

Dissabte, 16 de juliol, a les 19 hores, l’Esbart de Castelló d’Empúries presentarà “Castelló Dansa” amb l’Esbart de la Vila de Gràcia de Barcelona. A les 19.30 hores la Xaranga Los Labradores acompanyarà les embarcacions a la Processó de la Verge del Carme. A les 20 hores, a la Capella de la Verge del Carme es farà una benedicció i cants a la verge del Carme. I, ja entrada la nit, a les 22.30 hores, al Passeig Marítim, no us perdeu els concerts de les barcelonines Maruja Limón i el de Santa Coloma de Gramanet, Muchachito Bombo Infierno.

Diumenge, 17 de juliol, torna la Sardinada Popular, a benefici de les persones malaltes de càncer. Seguidament, a l’escenari del Passeig Marítim hi haurà concert d’Havaneres amb el grup Terra Endins i el Ball amb l’Orquestra Saturno. El punt i final el posarem amb l’espectacle Piromusical amb castell de focs.

Descarrega’t el programa