Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les platges d’Empuriabrava a punt

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el servei de socorrisme i s’han incorporat  també els agents cívics, a les platges d’Empuriabrava. Amb aquests serveis activats comença la temporada de platja amb tota normalitat i només queda pendent la Policia Verda que iniciarà els seus serveis el dia 4 de juliol.


El servei de socorrisme estarà actiu de forma diària d’11 a 19 hores, amb dos mòduls a la platja d’Empuriabrava i un a la platja de la Rubina. Es compta amb tres cadires de vigilància a cada platja i 13 socorristes en total, a més d’un conductor d’ambulància i un patró d’embarcació. Al mòdul principal de la platja d’Empuriabrava també es disposa d’una cadira amfíbia. El servei acabarà el dia 11 de setembre.


Els agents cívics s’han incorporat aquesta setmana a les dues platges i estaran de servei de les 11 a les 17 hores. La seva tasca és informar els usuaris sobre la normativa a les platges en cas que no es respectin les zones delimitades per a cada ús; informar també els banyistes si hi ha bandera groga o vermella i fer respectar les zones delimitades per a gossos, en el cas de la platja de la Rubina.

La neteja de platges es va intensificar ja per setmana santa i des del dia 15 de juny  es porta a terme de forma diària amb dos tractors simultanis.


Els lavabos públics romandran oberts fins al 15 de setembre diàriament de les 10 a les 24 hores i pel que fa a la resta de serveis com dutxes, rentapeus i passeres ja estan totes instal·lades.