Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Audicions de Final de curs dels alumnes de l’escola de música

Tocant a la fi del present curs de l’Escola municipal de música de Castelló d’Empúries, arriba el moment que els alumnes ens mostrin tot allò que han après aquests darrers any al centre. Per aquest motiu, l’escola ha organitzat cinc dies d’Audicions de final de curs, en la que els alumnes d’instrument, ja sigui individualment o en petits grups de cambra, ens mostraran la feina feta a l’escola aquest any.

La darrera setmana d’audicions es va dur a terme fa escaçament dos mesos i amb l’aturada de Setmana Santa, circumstàncies que han fet que aquest tercer trimestre hagi estat inusualment curt. Tot i això, no volem deixar passar l’oportunitat de mostrar a les famílies, i a tot aquell que ho desitgi, tot allò que s’ha treballat a les classes d’instrument i als conjunts instrumentals dels grups de llenguatge, les darreres setmanes.

Les audicions de final de curs es duran a terme de dilluns 27 al divendres 31 de maig a les 19h a la sala d’audicions de l’escola de música, al claustre del convent de Sta Clara.

Un cop finalitzades les audicions, dedicarem les darreres setmanes de curs a finalitzar el tamari i a preoarar la Festa de Final de curs del proper diumenge 16 de juny on us hi esperem a tots per acomiadar plegats aquest curs 2018-19 de l’escola municipal de música.