Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El casal esportiu municipal es presenta aquest any amb les mateixes activitats i uns preus molt més econòmics

La reunió informativa del VI casal esportiu de Castelló d’Empúries serà dimecres 29 de maig a les 20.15 h a la capella del Convent de Santa Clara

El casal multiesportiu 2019 està dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2012, i es portarà a terme del 1 al 31 de juliol i de l’1 al 30 d’agost de 9 a 13 h al pavelló municipal d’esports amb opció d’acollida de 8 h a 9 h i amb opció de menjador de 13 a 15 h a l’escola Joana d’Empúries

El casal esportiu coorganitzat aquest any pel departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’empresa Diversport; mantindrà el mateix format que les anterior edicions amb l’objectiu d’apropar els joves castellonins a la pràctica esportiva variada, donant prioritat a aquelles pràctiques que es desenvolupen de manera organitzada al nostre poble. És per això, que altres entitats esportives com el Club Bàsquet Castelló, l’Handbol Esplais, el Xon’s Rem Empuriabrava o el Grup Empordanès d’Investigacions Subterrànies o col·laboraran en l’organització de les activitats.

La novetat d’aquest any seran els preus que s’igualaran seguint les ordenances fiscals als del casal de lleure. D’aquesta mantera apuntar-se 1 mes costarà 123 € pels empadronats i 156 € pels no empadronats; el preu de la quinzena serà de 61,50 € pels empadronats i de 78 € pels no empadronats. Aquests preus inclouen totes les sortides i activitats, més 2 samarretes del casal.

Aquest any, per inscriure’s caldrà lliurar la butlleta d’inscripció i la documentació complementària a les oficines de l’OMAC de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries al centre històric o a Empuriabrava de dilluns a divendres 9 h a 14 h abans del divendres 14 de juny.

Per més informació podeu dirigir-vos a l’email casalcastello@diversport.es o a través del telèfon 682 46 87 92 (Sònia)