Avui comença la Festa de la Candelera amb un seguit d’actes a l’abast de tot el públic:

Començaran els actes a l’Ecomuseu-Farinera (19h) amb la Inauguració de l’exposició   MENÚS DE GUERRA. CUINA D’AVANTGUARDA I SUPERVIVÈNCIA que es podrà visitar fins el 28 d’abril. Tot seguit visita guiada a càrrec del comissari Sergi Freixes.

CONTES PETITS PER A NENS GRANS (espectacle per a persones adultes). 20 h, Biblioteca Ramon Bordas i Estragués. Es tracta d’un recull d’alguns dels millors contes per a adults del narrador gironí Joan de Boer. Històries divertides, sorprenents i a vegades inclassificables que sense cap mena de dubte ens deixaran en un estat de contus interruptus, és a dir, amb ganes d’escoltar-ne més.

Festa jove amb PRESIDENT XAI, el DJ PLAN B i el DJ COMISSIÓ. 23 h, Sala Polivalent (1/2 pista). El grup gironí President Xai ha estat el grup guanyador del concurs Intro, el concurs de grups emergents de les comarques gironines. President Xai és una jove banda de les comarques gironines que uneix soul, rock i skà amb l’objectiu de crear un directe enèrgic i dinàmic, amb un repertori de temes propis en català i algunes versions de grups i artistes internacionals com The Cat Empire, Molotov Jukebox o Amy Winehouse. Ja han publicat el seu primer EP, enregistrat a Musiclan Studios, estudi situat a Avinyonet de Puigventós.

Pla-B és un dels dj’s més actius de les cabines del nostre país. Està considerat un dels màxims exponents de la cultura mash-up, el seu estil heterogeni li permet barrejar amb encert als discotequers ABBA amb dutch-house, posar als Guns’n’ Roses en clau dubstep o fusionar als Chemical Brothers amb AC/DC. http://www.planbdj.com/

consulteu tots els actes de la festa de la Candelera aquí: https://www.castello.cat/wp-content/uploads/2019/01/Candelera_19.pdf