Avui és la Festa de la Candelera, la Festa Major d’hivern, que celebrarem amb tot un seguit d’actes:

A les 11 del matí es celebrarà la Missa Solemne en honor a la Mare de Déu de la Candelera, cantada per la Coral Castellonina dirigida per Martí Fontclara i l’organista Pau Riuró; seguidament hi haurà audició de sardanes a la plaça dels Homes amb la Cobla Foment del Montgrí.

També a les 11 l’Ecomuseu-Farinera ofereix un taller familiar: Piruletes de Xocolata Farinones. Cal inscripció prèvia, informació al mateix ecomuseu 972250512.

A les 16 h a la Sala Municipal l’espectacle BLOOP! un viatge a través del fascinant univers de les bombolles de sabó. Espectacle que oferià la companyia Pep Bou i s’adreça a tot tipus de públic. L’espectacle és gratuït, però es proposa el sistema de taquilla inversa: sistema de fixació voluntària del preu de l’entrada, a la sortida de l’espectacle, els espectadors decideixen quant volen pagar.

A les 18 h. a la Capella del Convent de Santa Clara inauguració exposició  Presos Polítics en la España Contemporánea de Santiago Sierra.
A les 18.30 Presentació del Llibre Negre, a càrrec de Jordi Martí Font a la Capella del Convent de Santa Clara

També a la Capella del convent de Santa Clara, a les 20 h, tindrà lloc l’acte institucional de lliurament dels guardons Espiga i Timó. Gelats Dino i la companyia musical El Pot Petit són els guardonats d’aquest any. Acte obert a t0thom.

Clourà la jornada, a les 22 h, el concert i ball a la Sala Polivalent amb l’Orquestra Maravella.

Programació de la Festa de la Candelera:
https://www.castello.cat/wp-content/uploads/2019/01/Candelera_19.pdf