Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui comencen les Festes del Carme a Empuriabrava!

Tot i que la majoria d’actes programats es poden mantenir, l’augment de contagis dels últims dies ha obligat a fer algunes modificacions en la programació

Avui a les 22 h, a la platja d’Empuriabrava, el grup Peix Fregit donarà el tret de sortida a les Festes del Carme amb un concert d’Havaneres. Tot i que la majoria d’actes programats es poden mantenir, l’augment de contagis dels últims dies ha obligat a fer algunes modificacions en la programació per tal d’evitar les aglomeracions. És per això que s’ha cancel·lat la benedicció de la Verge del Carme. Si bé es portarà a terme la processó pels canals, no serà possible fer la benedicció ni tampoc el concert que estava previst fer a les 19.30 h als peus de la capella, a càrrec de la Cobla Rossinyolets. Un altre dels actes que no es podran portar a terme, serà la Missa Rociera, organitzada per l’entitat “Los Amigos d’Empuriabrava”.

Pel que fa a la resta d’actes i activitats es desenvoluparan seguint els protocols que dicta el PROCICAT. Els concerts i espectacles requereixen reserva d’entrada a través de www.castello.cat o també a les oficines de turisme del municipi. En el supòsit que algú vulgui accedir a un d’aquests espectacles i no tingui entrada podrà inscriure’s in situ deixant constància del seu nom i cognom. És obligatori l’ús de mascareta en totes les activitats.

Descarrega’t la programació