Avui dilluns 25 de maig,  les oficines de turisme tornen  a obrir les portes al públic en horari reduït,  per tal de poder oferir un servei mínim d’atenció presencial i informar a la població i al teixit empresarial així com també al resident estranger i als turistes que poc a poc comencin a visitar-nos.  

Estem a la segona setmana de la FASE 1 i les oficines de turisme es posen al servei del ciutadà per informar sobre l’evolució de la tornada a l’activitat del nostre municipi i alhora també per poder comunicar quins comerços, restaurants, allotjaments o locals d’oci i lleure han obert al públic.

Les oficines s’han adaptat seguint les mesures de seguretat i higiene recomanades  per les autoritats sanitàries. Cal dir també que és obligat l’ús de mascareta per accedir a les dependències de turisme.    

L’horari d’obertura serà de 10h a 14h de dilluns a dissabte. Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’oficina del  Centre històric al  telèfon 972 15 62 33 i amb  l’oficina del Centre Cívic al telèfon 972 45 08 02.