Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui reunió informativa del casal Esportiu 2019 a les 20.15 h al Convent de Santa Clara

Les inscripcions ja són obertes fins el 14 de juny

Aquest dimecres 29 de maig tindrà lloc a les 20.15 h al Convent de Santa Clara la reunió informativa per la 6ª edició del Casal Esportiu de Castelló d’Empúries.

El casal esportiu coorganitzat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’empresa Diversport seguirà la línia de les edicions passades, combinant la pràctica poliesportiva a pista amb excursions a la platja i a diferents equipaments esportius del municipi per la pràctica de tot tipus d’esports.

El casal multiesportiu 2018 està dirigit a nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2012, i es portarà a terme durant els mesos de juliol i agost al pavelló municipal d’esports només de matins.

El casal esportiu, pretén apropar els joves castellonins a la pràctica esportiva variada, donant prioritat a aquelles pràctiques que es desenvolupen de manera organitzada al nostre poble. És per això, que altres entitats esportives com el Handbol Esplais, el Xon’s Rem Empuriabrava, el Grup Empordanès d’Investigacions Subterrànies o l’Escola Municipal de Vela col·laboraran en l’organització de les activitats.

La novetat d’aquest any són els preus que s’han abaixat fins els 123 €/mes per empadronats i 156 €/mes per no empadronats. Els germans tindran una bonificació del 20% per cada un (excepte el primer). El preu del menjador serà de 126 €/mes i 6,80 € un dia esporàdic.