Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Benvinguda 15ª edició de la Ruta de l’Art!

Aquestes darreres hores s’ultimen els preparatius de l’exposició de grans dimensions que s’inaugurarà avui a la tarda a Castelló d’Empúries, la Ruta de l’Art.

Els 17 espais expositius, que es troben al centre històric, acullen l’obra de 132 artistes de formats i disciplines diverses. Una de les novetats d’enguany és  l’augment de joves creadors gràcies a la participació dels  alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Josep Brugulat de Banyoles. Aquests ocuparan l’espai del Rentador públic que marca l’inici de la ruta.

Un any més, es comptarà també amb els i les alumnes de tercer any de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, donant als visitants l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes que surten de les seves aules i tallers.  

La Ruta de l’Art fa anys que dona l’oportunitat a joves artistes d’exposar en un entorn compartit amb pintors, escultors i fotògrafs  consolidats i emergents. És un goig visitar el Convent de Santa Clara i entrar en l’univers d’aquests joves, que tenen a les seves mans el futur de l’art del nostre país.

Altres col·laboracions que cal destacar són la presència de l’Institut per a la Recerca en Escultura (ICRE), aquest any situats al Convent de Sant Agustí,  i de la Galeria Port25, que trobareu a la Capella del Convent de Santa Clara.

Tot i això, a la Ruta de l’Art hi podreu trobar gran quantitat d’obres i conèixer els seus autors, aquesta és una de les grandeses d’aquesta col·lectiva que combina art i patrimoni i que atrapa tots els visitants, amb estils i obres per a tots els gustos.

Descarregueu-vos la informació o consulteu-ho a www.rutadelartce.com