Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

BIBLIOMAKERS: Una activitat per als infants i joves

Retornen els tallers Bibliomakers, una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques de Girona que es duu a terme a diverses biblioteques de les comarques gironines, entre les quals la biblioteca de Castelló d’Empúries, que també forma part d’aquest projecte.

S’ofereixen una sèrie de tallers de formació en robòtica, programació i creació de videojocs, entre d’altres. Es tracta d’una activitat extraescolar en plena efervescència en aquests moments entre el públic infantil i juvenil.


A la biblioteca Ramon Bordas i Estragués  el primer taller que es realitzarà és Robòtica Lego WeDo (de 6 a 8 anys): Descobreix què és un robot i construeix el teu propi robot!

El taller té una durada de 3 sessions i es realitzarà els dimarts 11, 18 i 25 de maig de 17,30 h a 18 h.

Aquest taller és totalment gratuït per als usuaris de la Biblioteca. Les places són limitades,  per la qual cosa cal apuntar-se prèviament a la biblioteca.

I pròximament també es programaran 2 tallers més:

Creació de videojocs. Kodu (de 6 a 8 anys) i Creació de videojocs. Bloxels (de 9 a 12 anys).

La finalitat d’aquests tallers és que els joves aprenguin a treballar en equip, a expressar-se amb la tecnologia, a compartir idees a través de creacions digitals i a promoure la creativitat.