Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bona participació a les activitats dirigides gratuïtes de la platja d’Empuriabrava

Divendres de la setmana passada va ser l’últim dia que es van realitzar les activitats dirigides gratuïtes a la platja d’Empuriabrava. Les sessions es van iniciar el 12 de juliol i s’han mantingut de dilluns a divendres durant 6 setmanes.

Malgrat que encara no s’han pogut recuperar totes les activitats que es programaven abans de la pandèmia, aquest any s’han tornat a celebrar els tornejos de bàsquet 3×3, de futbol, handbol i vòlei platja, que l’any passat no es van poder fer.

Les activitats dirigides de Ioga, Zumba i Tai-Txí han tingut una participació total de 1.700 participants. Les sessions de zumba han estat les que han reunit més participants de dilluns a divendres i a partir de les 11 h del matí, quan la platja ja comença a estar plena i molts i moltes banyistes s’animen a practicar una hora de zumba.

Pel que fa als tornejos hi ha hagut una bona participació amb un total de 800 persones inscrites essent el vòlei platja el que ha tingut més èxit. Aquesta és una tendència que s’havia donat altres anys però que enguany ha augmentat de forma més clara amb un 70% del total dels participants.

En resum, les activitats esportives d’aquest estiu a la platja d’Empuriabrava han reunit prop de  2.500 participants.