Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya de Recollida de Joguines Noves

Un any més, Castelló d’Empúries comença a moure’s per ajudar als Reis de l’Orient amb l’objectiu que cap nen i nena es quedi sense estrenar una joguina per Nadal. Enguany ens adherim, per tercer any consecutiu, a  la Campanya de recollida de joguines noves de la Creu Roja. Un projecte liderat per la Creu Roja, que  juntament amb els  Espais Joves, l’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) i de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), més alguns comerços del municipi (fent especial esment als Supermercats Montserrat)  i  els voluntaris i voluntàries de Càrites,  ajuden a fer-ho possible.

Per tal que la campanya arribi a bon port, els Espais Joves del Municipi juntament amb la Creu Roja s’encarreguen de gestionar i coordinar els diferents col·laboradors :  els i les alumnes del PTT s’han ocupat  de senyalitzar, decorar i fer difusió dels punts de recollida;  l’alumnat de la UEC que a més d’ajudar a fer la difusió han construït unes guardioles per a fer donatius; els comerços que  fan donacions per ampliar els lots de joguines,  així com l’Ajuntament que també hi fa una aportació i, per últim Càrites,  que ajuden als Reis a confeccionar els paquets pels nens i nenes que rebran els regals.

Des de Creu Roja es posen  les bases per una bona campanya fomentant que les joguines siguin noves, no bèl·liques i no sexistes.

Tothom qui  vulgui col·laborar portant joguines ho podrà fer als cinc punts de recollida que hi ha al municipi: a l’Ajuntament  de Castelló d’Empúries (8 h a 14 h), al Centre Emprèn i al Casal Cívic d’Empuriabrava (8 a  14 h) i als  Espais Joves  (15 h  a 19 h).