Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cap de setmana 100% cultural a Castelló d’Empúries

Aquest cap de setmana coincideixen al nostre municipi quatre propostes culturals i gastronòmiques que no et pots perdre. Avui, 8 d’octubre, es donarà el tret de sortida al cap de setmana amb les Jornades Europees de Patrimoni que s’allargaran fins diumenge. La programació compta amb diverses activitats organitzades pels museus del municipi.

Una altra de les propostes que tindrà lloc aquest cap de setmana, és la Ruta de l’Art. Aquest any celebrem la 14ª edició de la Ruta de l’Art amb 17 espais expositius i 107 artistes. Durant quatre dies, del 9 al 12 d’octubre podreu gaudir del patrimoni del centre històric mentre contempleu les obres que enguany formen part d’aquesta gran exposició col·lectiva.

Diumenge, 10 d’octubre, trobareu una nova iniciativa a l’agenda, la XXIX Trobada Nacional Virtual de Trabucaires de Catalunya. Si voleu veure en directe i en acció la colla de fusellers de Castelló d’Empúries, a les 12 del migdia seran al Pont Vell.

Per últim, no oblideu que des del dia 1 i fins al dia 12 d’octubre podeu degustar les tapes que ofereixen els restaurants que participen a la V edició d’EmpuriaTApes .

Aquest cap de setmana, viu-lo a Castelló d’Empúries!