Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cap de setmana de Festa Major a Castelló d’Empúries

Amb la Taula Rodona d’aquest vespre encetem un cap de setmana ple d’activitats. Aquest serà el tercer any que, coincidint amb la Festa de la Candelera, l’Associació Cultural i d’Esbarjo organitza una Taula Rodona, en el marc del Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries. En aquesta ocasió, Reparada Canet, Maria Antònia March, Constantí Fontclara, Dolors Parnau i Artur Iglesias, parlaran sobre la “Història del nostre teatre”. Serà a partir de les 19 h a la Sala Gòtica.

A la nit, a la Sala Municipal, tindrà lloc la Festa Jove, amb els grups de versions Red Hot Chili Covers i La Masovera Barbuda, que tancaran la paradeta ben entrada la matinada.

Demà dissabte,  a partir de les onze del matí, començaran les activitats que s’allargaran durant tot el matí: Taller familiar a l’Ecomuseu Farinera, Campionat de Botifarra i  “Dansem i recitem Memòries” també a l’Ecomuseu Farinera amb protagonistes de l’exposició Memòries i amb el Col·lectiu El Paller. A la tarda serà el torn dels més petits amb l’animació a càrrec d’Albert Such que acabarà amb una xocolatada. A les sis, a la Capella de Santa Clara, Salvador Famoso presentarà la novel·la “Els esquitxos de la Pedra”. Posarem punt final al dissabte amb l’espectacle d’humor “Comando Impro” de la companyia Impro Barcelona a la Sala Municipal, i  música amb Intermusic by RKO Dj.

Diumenge, ens despertarem amb els Fusellers de Castelló d’Empúries. A partir de les 10 i fins a les 13 h, tindrà lloc la VII Trobada de puntaires, a la Sala Polivalent, on ballarà l’Esbart Dansaire de Castelló d’Empúries. Els encarregats de tancar la Festa Major d’Hivern d’aquest 2023 serà l’Orquestra  Montgrins amb sardanes a la plaça dels Homes, al migdia, i concert i ball a la Sala Polivalent, a la tarda.

Esperem que acabeu de passar una molt bona Festa de la Candelera!