Ahir van començar els treballs d’asfaltat de carrers del municipi que s’allargaran durant els propers dies.  

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha iniciat aquesta setmana una nova sèrie d’asfaltatge de carrers. La primera acció s’ha iniciat aquest dimecres a  la urbanització de Castelló Nou, concretament al carrer Font d’en Illa i els carrers del poliol i del Mugader.

A l’Avinguda República Catalana es pavimentarà el tram final que queda del que s’ha anat asfaltant els últims anys,  la  rotonda de l’Avinguda Fages de Climent i una part de l’Avinguda Pompeu Fabra .

Al sector Pla de Roses s’asfaltaran 4 carrers sense sortida que tenen problemes amb les inundacions i a la vegada s’aprofitarà per arreglar-los.

Altres carreres que quedaran per asfaltar els propers dies seran:  carrer Puig Salner , a la urbanització el Botxí, que és el que està en més mal estat,  el camí  vell de  de Sant Pere, que  fa anys que es van fer les voreres i ara s’aprofitarà també per acabar-lo de pavimentar, un tram del carrer Marin, davant la Sala Polivalent i, al sector Sant Maurici s’asfalten dos ports i un tram de carrer.

En aquesta campanya d’asfaltat s’asfaltaran 14.200m2 i tindrà un cost de 176.000€