Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries celebra La Candelera de l’1 al 5 de febrer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries presenta la programació de la Festa Major d’Hivern amb activitats per a tots els públics: exposicions, concerts, espectacles i presentacions, entre d’altres. La Candelera se celebrarà de l’1 al 5 de febrer.

Com a activitats destacades hi haurà el lliurament de l’Espiga i Timó, l’acte institucional que reconeix la trajectòria de castellonins i castellonines; la Festa Jove amb una nit de versions, a càrrec dels grups La Masovera Barbuda i Red Hot Chili Covers; animació infantil amb Albert Such; sardanes, amb les cobles Foment del Montgrí i Montgrins; i l’espectacle d’humor “Comando Impro” de la companyia Impro Barcelona. La Trobada de Puntaires i el campionat de Botifarra recuperen el  format original  d’abans de la pandèmia.

En el marc del VII Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries, i aprofitant que és la festa, l’Associació Cultural i d’Esbarjo ha organitzat una taula rodona que porta per títol “Història del nostre teatre” amb Reparada Canet, Constantí Fontclara, Artur Igleisas, Maria Antònia March i Dolors Parnau, membres del Grup de Teatre Esplais.

Com sempre, no hi faltaran els Fusellers de Castelló d’Empúries amb la despertada, la ballada de l’Esbart Dansaire, ni tampoc les activitats organitzades per la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, per l’Ecomuseu Farinera i pel Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV.  

Totes les activitats seran gratuïtes. Podeu descarregar-vos la programació al següent enllaç.