Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació del cartell de Carnaval de Castelló d’Empúries 2020

Aquest matí s’ha presentat el Cartell del Carnaval 2020 que tindrà lloc els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març a Castelló d’Empúries

L‘alumna de l’INS de Castelló d’Empúries Laia Garcia ha estat la guanyadora del concurs de  cartells de Carnaval  que  donarà la imatge a la festa. Ja fa anys que el cartell de Carnaval és escollit a través d’un concurs entre els i les  alumnes dels  Instituts de secundària del municipi. Si bé en edicions anteriors el concurs es portava a terme entre els alumnes  de primer  d’ESO aquest any han estat els de tercer els que hi han participat. En total es van presentar més de 100 propostes entre les que també s’han seleccionat dos treballs  finalistes obres de  Narcís Andrei de l’INS d’ Empuriabrava i Paula Reyes de l’INS de Castelló.

Anna Massot ha volgut destacar la qualitat de les propostes dels i les  alumnes i ha manifestat que s’exposaran tots els treballs presentats  a la Sala Polivalent per tal que serveixin de decoració durant els dies del Carnaval.

 Avui l’alcalde, Salvi Güell i, la regidora d’ensenyament, Anna Massot, han fet una recepció a la sala Gòtica  als autors i autores dels cartells seleccionats  que han vingut acompanyats de familiars i professors i s’ha aprofitat per fer-los entrega d’un petit obsequi.

També han volgut recordar que  ja estan obertes les inscripcions, fins el 21 de febrer,  per a totes les  persones i colles que vulguin participar en les desfilades, la xocolatada o el dinar de Carnaval.