Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Celil Refik Kaya a la Basílica de Santa Maria

Castelló d’Empúries gaudirà del “Concierto de Aranjuez” amb Celil Refik Kaya i l’Orquestra del Maresme el dimarts 9 d’agost a les 21 h

Des del seu debut a l’edat dels sis anys, el guitarrista i compositor Celil Refik Kaya ha rebut molts reconeixements. Des dels seus inicis, va ser el concursant més jove a guanyar el primer premi al Concurs Internacional de Concerts de Guitarra Joann Falletta 2012. Així mateix, és guanyador de concursos internacionals de guitarra a Europa i als Estats Units. L’any 2017 va ser nomenat “Rising Young Musician of the Year” pels Donizetti Classical Music Awards a Istanbul; i va rebre una prestigiosa beca de Dumbarton Oaks de la Universitat de Harvard.

A més, Kaya ha actuat a sales de concerts i festivals, fent actuacions en solitari al Carnegie Hall, al Raritan River Music Festival i al Festival Internacional de Música d’Ankara, entre altres nombroses emissions de ràdio i concerts als Estats Units i Turquia.

Amb tot, en el marc de la Festa Major, dins de la programació de Mediterranean Guitar Festival, Kaya tocarà “El Concierto de Aranjuez”, juntament amb l’Orquestra del Maresme a la Basílica de Santa Maria, el 9 d’agost a les 21 hores.