Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CENET treballa en la renovació de les àrees d’aportació de residus

El darrer any vint-i-vuit contenidors del municipi varen ser malmesos la majoria degut a accions incíviques. Actualment l’empresa de serveis CENET està treballant en la substitució d’aquests contenidors, renovant i alhora creant noves àrees d’aportacions de residus. D’altra banda, s’està estudiant la millora de diferents punts del centre històric per no ser del tot pràctics i amb ubicanions reduïdes o inadequades.

A principis d’aquest mes s’han retolat els contenidors orgànics advertint als usuaris en no llençar les cendres calentes o amb brases als contenidors per evitar incendis. Es recomana a la ciutadania utilitzar un cubell metal·lic per recollir i emmagatzemar les cendres de les llars i barbacoes, en aquest cubell es poden deixar apagar i refredar en condicions de seguretat.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, CENET i Consell Comarcal de l’Alt Empordà confien en que les inversions de millora i practicitat que s’estan realitzant en les àrees d’aportació de residus suposin una important facilitació en el servei per la ciutadania.