Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cicle de Teatre Empori Setembre – Desembre 2021

Avui dimarts s’han posat a la venda les entrades de la segona temporada de 2021 del Cicle de Teatre Empori, que acollirà una obra de teatre per mes, a partir d’aquest setembre i fins al mes de desembre. Aquest últim quadrimestre es presenten quatre propostes de formats diversos:

Quina feinada de Becky Mode
A Quina Feinada l’actor Roger Pera  interpreta a més de 25 personatges en una hilarant obra adaptada de la versió americana Fully commited. Pera interpreta un agent de serveis d’un modern i luxós restaurant de moda. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg duna tarda calorosa d’estiu.

Fuita de Jordi Galceran
El grup de teatre de Roses porta a l’escenari de la sala municipal, una de les primeres obres de Jordi Galceran. Amb un text àgil converteix aquesta comèdia d’embolics en un seguit de situacions absurdes i esbojarrades on tot el que veiem no és el que sembla ni tothom és qui diu ser.

Mamaaa!!! de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez
Teiatròlics porta a escena la comèdia “Mamaaa!” que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena que ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

Microteatre
Aquest any es repeteix l’experiència de microteatre que es va iniciar l’any passat. Un nou concepte de format teatral que consisteix en obres 15 minuts representades en espais reduïts i per a un públic d’uns 15 espectadors per sessió.  Aquesta jornada de microteatre permet gaudir de diversos espectacles durant les dues hores que dura aquesta activitat, de la mà d’un guia, podràs conèixer una mica més les singularitats de la teva vila.

Les entrades de les obres de teatre tenen  un cost de 5€ i es poden comprar a través de la web municipal. Les persones majors de 65 anys, menors de 16 o que acreditin una discapacitat igual o superior al 33% tindran entrada lliure.