Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club d’audició

Per cinquè any consecutiu la biblioteca Ramon Bordas i Estragués s’ha sumat al projecte LiceuBib, un Club que apropa els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya al món de l’òpera.

Conjuntament amb l’Escola de Música Antoni Agramont hem organitzat un club d’audició, enguany sobre la música Barroca. Es tracta de set sessions, que es realitzaran l’últim dimarts de cada mes. El curs anirà a càrrec d’Oriol Casadevall, director de l’escola de música Antoni Agramont, que ensparlarà d’aquest estil musical europeu que abasta tot el segle XVII i la primera meitat del segle XVIII. En aquest període nasqueren el drama per música, o òpera primitiva, i l’oratori. Posteriorment, es cultivà també la suite, altres modalitats d’òpera com el bel canto i les passions, la sonata i el concert.

També està previst que el mes de juny es faci la  presentació de l’òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell, a càrrec de Pol Avinyó, musicòleg, crític d’òpera  i membre de la direcció del Gran Teatre del Liceu i posteriorment, el dissabte 17 de juny, l’assistència a una funció al Liceu, per veure en directe aquesta òpera que està dirigida per William Christie.

Dir també, que amb la finalitat d’apropar els grans equipaments culturals del país a tota la ciutadania, la biblioteca organitzarà aquesta sortida al Gran Teatre del Liceu i que les entrades tindran un 40% de descompte del preu de l’entrada habitual.  Les places són limitades i caldrà inscriure’s a la biblioteca.

En aquesta proposta també hi participa el Servei de biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre El Liceu.