Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença el procés selectiu per cobrir dues places fixes d’Agent de Policia Local a Castelló d’Empúries

Amb aquest procés també es constituirà la borsa d’agents de policia interins

Avui ha començat el procés selectiu per cobrir dues places fixes d’Agent de Policia Local a Castelló d’Empúries. En total s’hi han apuntat 160 persones de les quals 140 han quedat admesos. Per aquest motiu, les proves s’han de realitzar a la sala polivalent per tal de poder garantir totes les mesures de seguretat i minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.

Amb aquest procés també es constituirà la borsa d’agents de policia interins que servirà per cobrir vacants d’interinatge segons les necessitats que puguin sorgir com per exemple les jubilacions. De fet, amb aquesta borsa ja es cobriran dues places d’interins una vegada finalitzades les proves i creada la borsa. La fase d’oposició comença avui amb les proves de coneixement de la llengua catalana i la prova de cultura general. Quan s’obtinguin els resultats d’aquests dos primers exercicis es procedirà a la prova teòrica, prova d’aptitud física, prova psicotècnia i reconeixement mèdic. En la part final hi haurà la fase de concurs amb la valoració de mèrits dels aspirants que  hagin aprovat. En total es preveu que aquest procés s’allargui alguns dies.

En aquests moments la plantilla del cos de Policia Local està formada per 41 persones: 1 sotsinspector, 4 caporals, 22 agents, 4 interins, 5 auxiliars administratius i 5 conductors de grua.