Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les escoles del municipi visiten el mural que està pintant l’artista Pilar Farrés

Ahir al matí, alumnes de les escoles del municipi van visitar el mural que l’artista local, Pilar Farrés, està pintant amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Des del departament de Benestar Social i Famílies, s’ha volgut fer partícips del procés de creació del mural als centres educatius, en un tema tan important com és l’empoderament de les dones.

Els i les alumnes de 6è de l’Escola Ruiz Amado, de l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava i els alumnes de 5è de l’Escola Joana d’Empúries, van treballar a les aules la col·laboració amb l’obra de Pilar Farrés i ahir,  van fer-li una visita per grups, per tal de veure com treballa i fer una posada en comú. A més, cada grup ha proposat dues paraules que l’artista incorporarà en el mural.

Aquesta acció  neix amb la voluntat de sacsejar consciències i de deixar  un recordatori  permanent d’aquesta reivindicació.  Segons Anna Massot, regidora de Benestar Social i Famílies, “creiem indispensable implicar els centres educatius perquè permet arribar a més gent alhora que també ajuda els centres en la feina que fan dia a dia perquè les noves generacions creixin lliures de masclismes”. La inauguració del mural es portarà a terme el dia 8 a les 11.30 h amb la lectura del manifest.