Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre el termini de presentacions de sol·licituds d’ajut per a la compra de llibres de text

A partir d’avui mateix i fins el 15 de desembre de 2020, les famílies del municipi ja poden sol·licitar l’ajut per a la compra de llibres de text.

Aquesta iniciativa va ser impulsada per primera vegada el curs 2018-2019 a través del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Tenint en compte la situació actual, l’Ajuntament ha decidit renovar aquesta subvenció i incrementar-ne la quantitat fins a 50€ per alumne/a, amb la voluntat de donar suport a les famílies del poble en l’escolarització dels seus fills i filles, un any més.

Enguany, l’ajut serà d’un màxim de 50€ per cada alumne/a empadronat/da al municipi que estigui matriculat/da a qualsevol dels centres educatius de Castelló d’Empúries, i que aquest curs 2020-2021 estigui realitzant algun dels cursos d’Educació Obligatòria (des de 1r de primària fins a 4t d’ESO).

Per sol·licitar l’ajut, consulteu el procediment a seguir en les bases específiques reguladores de la concessió d’ajuts i els annexes (on hi trobareu el model de sol·licitud i la fitxa del creditor). Trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç.

La sol·licitud i tota la documentació necessària es pot presentar a partir del 3 de desembre i fins el 15 de desembre, de forma telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) o presencialment a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OMAC), demanant cita prèvia.