Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Concert del FEM MÚSICA a Castelló d’Empúries

El proper diumenge 3 de març torna el FEM MÚSICA a Castelló d’Empúries, amb una visita a la Basílica de Sta Maria i al seu patrimoni musical, i un concert a la sala d’audicions del convent de Sta. Clara.

El FEM MÚSICA és el festival d’hivern de música i natura de l’Empordà, organitzat per una associació formada per membres de les escoles de música i espais naturals de la comarca. La seva principal activitat és la programació del FEM MÚSICA, un festival que enguany celebra la seva 7na edició, i que es caracteritza per proposar trobades on es combina un concert dels alumnes de les escoles participants, i una activitat de descoberta del patrimoni natural, històric o cultural del nostre entorn.

Es tracta d’un festival itinerant, que acostuma a fer entre 4 i 5 trobades per edició, reservant-ne una per la trobada de corals i una altra de clausura destinada a la música moderna, que acostuma a coincidir amb la Primavera Creativa que organitza anualment el Parc Natural dels Aiguamolls.

Aquesta edició va començar amb una visita a l’Observatori Astronòmic i un concert a Albanyà, i seguirà amb la visita a la Basílica i un concert a Castelló. Properament es farà la trobada de corals, aquest any a Sant Pere Pescador, i s’està treballant en una o dues trobades de música moderna, ja pel mes de maig.