Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui acte institucional de cloenda de l’Any Carles Fages de Climent a l’Ateneu Barcelonès, presidida per la Consellera de Cultura

Avui, dijous 28 de febrer, la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, acollirà l’acte institucional de cloenda de l’Any Carles Fages de Climent que estarà presidit per la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Laura Borràs.

L’acte comptarà també amb l’assistència i participació entre altres del director de la Institució de les Lletres Catalanes, Joan-Elies Adell; el comissari de l’Any Carles Fages de Climent, Jordi Canet; la directora de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria-Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, Mariàngela Vilallonga; el net de l’escriptor, Carles Fages Torrents; i altres familiars. L’acte comptarà també amb la presència de Salvi Güell, Alcalde de Castelló d’Empúries, i de Francesc Cruanyes, regidor de l’Ajuntament de Figueres.

La conducció de l’acte anirà a càrrec de l’actriu gironina Cristina Cervià, i  inclourà intervencions musicals d’Amadeu Casas i Erxart Casas de l’àlbum “Lo gaiter de la Muga” i una lectura dramatitzada de l’obra teatral Les bruixes de Llers  de Carles Fages de Climent, a càrrec de l’Aula de Teatre de la Universitat de Girona. L’acte servirà per posar punt i final a un intens any d’actes i d’activitats de commemoració dels cinquanta anys de la mort de l’escriptor empordanès l’1 d’octubre de 1968, i que ha suposat una important revaloració de la figura i de l’obra literària del poeta.

L’acte és gratuït i està obert a tothom, i per assistir-hi només cal inscriure’s a través del formulari del web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, o bé al telèfon 93 316 27 45 de la Institució de les Lletres Catalanes.