Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Curs d’Introducció a la Història de l’Art

L’Associació Cultural i d’Esbarjo no para! Cinema, caminades, conferències i ara també un curs d’introducció a la Història de l’Art. A partir d’aquest dijous, 5 de març, l’entitat ha programat un total de  8 sessions  que faran un recorregut per la història de l’art contemporani des del romanticisme fins a les avantguardes històriques a càrrec del Doctor Anton Salcedo Miliani, historiador, crític d’art i professor universitari.  

La primera de les sessions  tractarà sobre el romanticisme fent una introducció  al paisatgisme alemany i anglès i un repàs als artistes Caspar David Friederich, William Turner i John Constable, a l’espanyol amb Francisco de Goya i al francès amb Eugène Delacroix i Théodore Géricaut.

Les altres sessions estaran dedicades al realisme, l’impressionisme, el post impressionisme, l’expressionisme i els orígens de l’abstracció, el fauvisme, el cubisme i el dadaisme i surrealisme. Tots el curs tindrà lloc a la capella del convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries i serà gratuïtes.