Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per a les ofertes de feina de la Fira d’Ocupació +45

Ja estan obertes les inscripcions per a la Fira d’Ocupació +45 que es celebrarà el dia 11 de març al pavelló Joel González de Vilafant.

Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden consultar les ofertes i inscriure’s a www.firaocupacioae+45.  En el cas que necessitin més informació o ajuda en el procés  d’inscripció es poden dirigir a l’Aula Activa  els  dimarts de 9 a 13 h al Centre Emprèn d’ Empuriabrava  i els dijous de 15 h a 18 h al Casal de Castelló.

Per tal de facilitar el desplaçament als i les  participants de la fira, hi haurà un servei de bus gratuït. Cal fer inscripció prèvia a través de la mateixa web.  

El bus farà dues rutes:

· Ruta 1: Roses, Palau-saverdera, Pau, Vilajuïga, Garriguella, Peralada, Vilabertran i  Vilafant (Les Forques)

· Ruta 2: L’Escala, Sant Pere Pescador, Empuriabrava, Castelló d’Empúries, Vila-sacra i  Vilafant (Les Forques).

Podeu consultar els horaris en aquest enllaç.

Per reservar la plaça del bus hi ha temps fins el dia 9 de març a les 14 h. Es mantindrà l’ordre d’inscripció per ocupar les places.

Els objectius de la Fira d’ocupació Alt Empordà +45 són impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els majors de 45 anys sobre com cercar i assolir feina, i informar les empreses dels ajuts a la contractació.