Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Delafé, Vanila i El Pony Pisador, avui, al Festival ISTIU

Delafé (Òscar D’Aniello) arriba avui al Festival ISTIU amb la seva proposta més íntima, acústica i multiinstrumental. El músic oferirà un concert de petit format per a poc més d’un centenar d’espectadors. Una ocasió per perfecte per gaudir com mai d’alguns dels seus clàssics, com Mar el poder del mar o Enero en la playa, així com de noves joies com La gran ola o Mixtape. El concert tindrà lloc a les vuit del vespre, al claustre del convent de Santa Clara, que obrirà les portes una hora abans del concert amb servei de bar. Encara queden algunes entrades a www.istiu.com.

A partir de tres quarts de nou, tenim doble concert a l’escenari d’Empuriabrava. El duet local, Vanila, format per Gerard Ripoll i Isabel Romero obriran la nit amb la seva proposta de filosofia Sound System, d’estil electro-reggae en la seva base, però que es complementa amb elements del hip hop, latin i soul. Tot seguit, prendrà el relleu El Pony Pisador, un dels grups de sonoritat folk més important de casa nostra amb una proposta creativa i  festiva. Durant el seu concert el quintet de Barcelona presentarà el seu darrer disc It’s never too late for Sea Shanties sense oblidar algunes dels clàssics del seu anterior disc: La noble vila de SuGarotes de Premià o La balada de Nils Ola.

Les portes s’obriran una hora abans del concert de Vanila per poder gaudir del servei de bar que trobareu dins el recinte. Les entrades per al doble concert d’aquesta nit es poden adquirir a www.istiu.com, per 5 €.