Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Demà s’obren les inscripcions de l’Aventura’t 2022

Demà dimecres, 25 de maig, s’obren les inscripcions del Casal de Joves d’ESO AVENTURA’T. A partir de les 8 hores del matí es penjaran els fulls d’inscripció i les instruccions necessàries. Podreu fer els tràmits TELEMÀTICAMENT amb certificat digital, seguint les indicacions que trobareu a www.castello.cat o bé de manera presencial demanant cita prèvia a les oficines de l’OMAC, també a través de la web o trucant al telèfon 972 250 426.

Els empadronats/des ho podeu fer els dies 25, 26 i 27 de maig, del 28 de maig a l’1 de juny, les inscripcions resten obertes per a tothom. Recordeu que les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.

L’Aventura’t és un Casal per a joves d’ESO, organitzat per l’AEIG XOTS i el Departament de Joventut, que ja están treballant per oferir un estiu als i les joves d’aquestes edats (2006 a 2009), ple d’activitats de lleure, però amb un clar esperit de cohesió i de creixement, tant personal com comunitari. Conèixer les persones, l’entorn del municipi i participar d’aquest projecte educatiu, que té com a un dels seus objectius, dinamitzar el municipi i oferir un espai de reflexió  per empoderar als i les joves com a part activa de la societat.