Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dilluns 11 de maig obrirà la deixalleria d’Empuriabrava

El proper dilluns 11 de maig,  la deixalleria d’Empuriabrava obrirà de nou el seu servei per dipositar-hi  residus especials que no es poden llençar en els contenidors situats a la via pública. Per poder fer ús de les instal·lacions caldrà seguir totes les mesures de protecció i seguretat definides i adaptades a la situació actual.

L’horari d’obertura serà de 9 h a 13 h  de dilluns a dissabte. L’aforament estarà limitat a un vehicle per tant,   només es permetrà accedir a la deixalleria de forma individual per a dipositar els  residus. Per accedir a les instal·lacions serà obligatori l’ús de mascaretes i guants. La deixalleria disposarà de gel hidroalcohòlic per als usuaris.

La deixalleria de Castelló d’Empúries romandrà tancada fins a nou avís. La seva reobertura, i el restabliment de la resta de serveis ordinaris, queda condicionada d’acord amb la reestructuració de personal adoptada per tal de garantir la prestació dels serveis essencials de recollida de residus sòlids urbans i a les tasques de desinfecció que es realitzen.

Aprofitem l’ocasió per demanar a tota la ciutadania que sigui responsable amb la utilització de les àrees d’aportació. Es recorda que no es poden dipositar residus voluminosos, especials o runa al costat dels contenidors situats a la via pública. Aquestes actituds constitueixen infraccions tipificades com a greus o molt greus d’acord amb l’ordenança reguladora de les bones pràctiques vinculades a la gestió dels residus municipals, aprovada el 05/10/2006. Les infraccions poden comportar multes d’entre 101 i 6.000 € i/o clausura de l’activitat.