Aquest dimecres comencen les preinscripcions d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria que s’allargaran fins al 22 de maig.

Enguany les preinscripcions es portaran a terme de forma telemàtica a través del web de  l’escola o l’institut que s’hagi escollit en primera opció. A la pàgina web dels centres hi trobareu la sol·licitud que s’haurà d’omplir a través d’una aplicació informàtica, fer una còpia de resguard i enviar-la a l’adreça electrònica que indiqui cada centre. La documentació també s’haurà d’enviar en el mateix correu electrònic, escanejada o fotografiada i el centre respondrà aquest correu justficant la recepció de la sol·licitud.

Aquest és ara mateix el sistema prioritari i el que es vol fomentar en aquests moments d’excepcionalitat que estem vivint. Per tant, demanem que en la mesura del possible es faci el tràmit en línia fet que evitarà aglomeracions i ajudarà a mantenir les escoles i instituts com a espais més segurs.

En  cas que no es disposi dels mitjans adequats per fer la preinscripció  de forma telemàtica,  a partir del 19 de maig es podrà fer presencialment.  S’haurà  de demanar cità prèvia a través del telèfon que habiliti el centre i que podreu consultar a la seva  web. És molt important que les persones que es desplacin als centres per fer els tràmits segueixin les recomanacions i mesures de protecció.

Per tant, aquests  propers dies estigueu atents als webs dels centres i als canals d’informació de l’Ajuntament a través dels quals anirem informant. Als webs també hi trobareu informacions com el projecte educatiu o la informació bàsica de funcionament dels centres,  que normalment es difonen en les jornades de portes obertes però que enguany tampoc s’han pogut realitzar.

Pel que fa als estudis post obligatoris les dates de preinscripció seran les següents:

· Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny

· Cicles de grau mitjà: del 2 al 8 de juny

·Cicles de grau superior: del 10 al 17 de juny.

En els pròxims  dies també  s’informarà  dels detalls d’aquestes preinscripcions així com també de les de la  llar d’infants.