Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ecomuseu Farinera es suma al #DIM2020 virtual

El Dia Internacional dels Museus (DIM) serà enguany diferent a causa del confinament global. Sota el lema Museus per la igualtat: diversitat i inclusió, el #DIM2020 a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries serà en versió digital.

Així, el museu ho celebrarà amb una publicació especial a la seva web i xarxes socials el diumenge 17 de maig sota el títol: Entreu al museu des de casa #DIM2020. Acció digital a les xarxes socials. En concret, l’acció permetrà descobrir els molins de cilindres des de diferents lectures que contemplen diferents realitats: públic general, lectura fàcil o públic especialitzat. Aquesta acció s’inclou dins del programa #DIM2020 organitzada pel Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya.

I el dilluns 18 de maig s’ha programat una taller juvenil: Crea el teu món amb realitat virtual! En aquest taller es crearan escenaris, personatges a través de la plataforma Cospace Edu. El taller es realitzarà de 16 a 17:30h, va destinat a joves entre 10 i 16 anys i té places limitades. Cal inscripció prèvia al correu electrònic: informacio@ecomuseu-farinera.org

Les activitats programades in situ queden ajornades. Així, la Nit Europea dels Museus tindrà lloc el dia 14 de novembre de 2020.

Aquestes activitats reben el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.