Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dilluns s’obren les inscripcions als cursos de català pel període de gener a març de 2021

Tornen els cursos de català a Castelló d’Empúries per a totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana. Les inscripcions tindran 3 etapes diferenciades. El dilluns 11 i el dimarts 12 de gener es podran inscriure els antics alumnes de manera on-line, i del 13 al 15 de gener es podran inscriure nous alumnes també de manera on-line, a través de l’enllaç del web del Consorci per a la Normalització Lingüística https://www.cpnl.cat. A la pàgina web es podrà buscar el curs al qual inscriure’s en funció del nivell que el vulgui cursar i també segons el dia i hora en què es fan els diferents cursos. En cas de necessitar resoldre algun dubte o de voler realitzar les inscripcions de manera presencial, es podrà realitzar al Centre Emprèn els dies 13 i 14 de gener de 10 a 12 h; per a poder-ho fer de manera presencial és imprescindible sol·licitar cita prèvia abans del 12 de gener a altemporda@cpnl.cat

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots els cursos s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística, perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran els dies 25 o 26 de gener, acabant els dies 24 o 25 de març, en funció del curs.

Enguany, els cursos tindran un format semi-presencial, desenvolupant-se una de les sessions de manera presencial (P) i l’altra virtualment (V). Els cursos que s’ofereixen en aquest segon període formatiu, de gener a març, són els següents:

Curs Bàsic 1 semipresencial (45 h), al Casal de Castelló. Dimarts (P) i dijous (V), de 9.30 a 11.45 h.

Curs Bàsic 2 semipresencial (45 h), al Centre Emprèn. Dilluns (P) i dimecres (V), de 10 a 12.15 h.

Evidentment, aquests cursos es realitzaran seguint totes les mesures de prevenció i precaució indicades per les autoritats corresponents en relació a evitar la propagació de la COVID-19. En cas que les condicions sanitàries ho exigeixin en algun moment, la formació se seguiria realitzant però de manera totalment vidual.

En cas de voler realitzar algun curs d’algun nivell diferent als oferts, a la mateixa pàgina del Consorci per a la Normalització Lingüística es pot accedir a inscriure’s a qualsevol nivell de manera 100% virtual.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.