Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dilluns s’obren les inscripcions als cursos de català

A partir del dilluns 16 i fins al divendres 20 de setembre, totes les persones interessades en aprendre i/o millorar l’ús de la llengua catalana, podran inscriure’s als cursos de català que s’ofereixen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística. 

Des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament es continua volent impulsar els cursos de llengua catalana com una prioritat. És per això que tots s’ofereixen de manera totalment gratuïta i es realitzen a través del Consorci per a la Normalització Lingüística perquè així el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complert és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Cada curs tindrà una durada de 3 mesos (45 hores), i començaran els dies 30 de setembre o 1 d’octubre, acabant els dies 11 o 12 de setembre, en funció del curs.

Enguany, tal i com es va començar a realitzar el curs anterior, s’oferiran els tres nivells de cada curs entre octubre i juny, de manera que els períodes lectius quedaran distribuïts de la següent manera: octubre-desembre (matrícules al setembre), gener-març (matrícules al desembre), abril-juny (matrícules al març). Aquest aspecte permet que els assistents als cursos puguin obtenir la certificació d’un nivell el mes de juny si durant el curs s’han assolit els continguts dels tres cursos.  

Els cursos que s’ofereixen en aquest primer període d’octubre a desembre són els següents:

Curs Inicial 1 (45 h), al Centre de Serveis del Puigmal. Dilluns i dimecres, de 14.30 a 16.30h.

Curs bàsic 1 (45 h), al Centre Emprèn. Dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

Curs bàsic 2 (45 h), al Casal de Castelló. Dimarts i dijous, de 9.15 a 11.15 h. 

Curs elemental 1 (45 h), al Centre Emprèn. Dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 h.

Les inscripcions es poden fer en els següents dies i llocs:

Centre Emprèn, els dies 16, 18 i 20 de setembre de 10 a 13 h.

Casal de Castelló, els dies 17 i 19 de setembre de 10 a 13 h.

El mateix dia de les inscripcions es realitzarà una valoració del nivell dels usuaris per determinar quin pot ser el nivell més adequat al qual s’hauria d’inscriure cadascú per a poder treure’n el millor profit.

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.