Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Diumenge a la tarda es lliuraran els premis de Carnaval

Ja fa anys que el diumenge a la tarda es lliuren els premis de Carnaval. En total es reparteixen 1000€.

Els premiats es divideixen en 3 categories: Carrosses, comparses i Flor i Nata. En dues de les categories, a la de Carrosses i Comparses es reparteixen 3 premis guanyant el primer 250€, 150€ el segon i 100€ el  tercer. La categoria Flor i Nata és un premi honorífic i únic  que no és remunerat.    

La difícil  feina d’escollir qui mereix aquests premis la porta a terme un jurat format per veïns i veïnes del municipi que pertanyen a diferents entitats. Per a cada categoria hi ha una puntuació final que s’obté fent una valoració de diversos aspectes. En el cas de la carrossa es té en compte l’estètica, l’elaboració i l’originalitat. En el cas de les comparses l’estètica, l’elaboració dels vestits i també la coreografia.  La darrera categoria, La Flor i Nata nomena l’ànima del carnaval.

Per optar a un dels premis serà obligatori haver-se inscrit prèviament i participar, com a mínim, a la desfilada divendres a la nit a Empuriabrava, la del dissabte a la nit al Centre Històric i la del diumenge al matí a Empuriabrava.  

Els premis es lliuraran diumenge a la tarda després del dinar i de la demostració de les colles que tenen coreografia.