Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primer contacte entre l’alumnat de l’INS Jean Moulin de Perpinyà i l’INS Castelló d’Empúries

Avui els i les alumnes de l’INS  Jean Moulin de Perpinyà han fet el primer contacte amb l’INS Castelló d’Empúries. Està previst que el mes de maig es faci un intercanvi de dos dies i avui s’han vist per primera vegada. Al llarg del dia  els i les estudiants de Perpinyà tenen previst fer una gimcana pel poble, visitar  l’INS de Castelló  participant fins i tot en alguna classe i acabar la visita  a Empuriabrava per veure els canals i conèixer una mica la Marina. En definitiva, han volgut dedicar el dia a conèixer de primera mà el nostre municipi.

 A mig matí, l’alcalde Salvi Güell, i la regidora d’ensenyament, Anna Massot, els han fet una recepció a la Sala Gòtica per tal de donar-los la benvinguda. A la trobada  s’ha elogiat l’esforç dels instituts per tal de portar a terme activitats com aquestes que fan que ens sentim més propers i que ajuden a difuminar fronteres.

Els i les  alumnes de l’INS Castelló d’Empúries que participaran en l’intercanvi són els que fan l’assignatura de francès del curs de 2n d’ ESO . Els i les alumnes de Perpinyà són una mica més joves, de primer d’ESO.  

Aquesta és una activitat coordinada pel departament de francès de l’INS que ja fa anys que es porta a terme amb centres educatius de diferents pobles i ciutats  com per exemple Argelers, Prada de conflent, Arles de Tec i enguany a Perpinyà.