Avui, de 9.30 h a 11 h al Centre Emprèn, s’ha portat a terme la primera sessió informativa que porta per títol “Rebre i donar en el món laboral. Drets i deures dels treballadors i treballadores”. La xerrada va adreçada a persones inscrites a la Borsa de Treball municipal i /o en procés de recerca o millora de feina.

La xerrada, a càrrec d’Anna Mayné, orientadora laboral de la Fundació Intermèdia, s’ha fet amb l’objectiu d’informar als assistents per tal de tenir coneixement dels drets i deures laborals, dels tipus de contractes existents i dels permisos als que es poden acollir. Alhora també s’ha dotat als participants de recursos per tal d’identificar situacions d’abús i/o indefensió davant el no compliment del contracte laboral signat així com per  identificar faltes que són motiu d’acomiadament.

Aquesta sessió es tornarà a repetir el dia 2 de desembre al Centre Emprèn. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden inscriure’s a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries o al Centre Emprèn.