Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una visita enoturística per endinsar-se en la 4t Setmana del turisme industrial de Catalunya

Un any més la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya organitza la Setmana del Turisme Industrial del 2 al 10  de novembre per tal que puguem descobrir “Com es fan les coses” i viure el patrimoni cultural d’una manera totalment diferent!

Durant aquests dies, museus, antigues fàbriques, mines, centres d’interpretació i diverses empreses que formen part de la xarxa obriran les seves portes i organitzaran activitats arreu del territori.

El dia 2 de novembre, Espelt Viticultors i l’Ecomuseu-Farinera coorganitzen una activitat enoturística amb valor afegit per celebrar la Setmana del Turisme Industrial. La visita us permetrà descobrir el patrimoni fariner de la vila de Castelló d’Empúries, acompanyada d’una degustació de pa de La Tramuntana, fet amb farina cultivada en camps situats al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà. Tot seguit,  visitarem les seves instal·lacions i les vinyes del Celler Espelt de Vilajuïja. Després de la visita hi haurà un tast de vins al celler.

L’experiència començarà a les 10h i s’allargarà durant tres hores. El preu són 15 € per persona. Cal tenir en compte que el trasllat fins el Celler Espelt es farà en cotxe propi. Les reserves es poden fer al 972 25 05 12.

Per gaudir plenament de la Setmana del Turisme us recomanem visitar la web https://www.xatic.cat/  i consultar la resta d’activitats que es fan a Catalunya.