Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui “Supernit a les biblioteques”, una activitat multitudinària de foment de la lectura i de les biblioteques.

La biblioteca de Castelló d’Empúries també se suma a aquesta iniciativa.

Més de 270 biblioteques de tot Catalunya viuran, avui divendres 31 de maig, la segona edició de la “Supernit a les biblioteques”, una iniciativa del Super3, el Departament de Cultura i les biblioteques públiques municipals per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil.


La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat de nou una aventura multitudinària i simultània per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la família del Super3 a lluitar contra el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes.

Per això, la família del Super3 necessita que tots els nens i nenes de Catalunya vagin el 31 de maig, a les 20 h, a la biblioteca del seu poble i, unint la seva màgia positiva, aconsegueixin que tots els malvats dels llibres retornin a les pàgines d’on no havien d’haver sortit mai.

La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que ja s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat, a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3 i a la televisió connectada.

A partir d’avui, tots els nens i nenes que ho vulguin ja es poden inscriure a la “Supernit” a la  Biblioteca de Castelló d’Empúries.

Com participar-hi?
L’activitat és gratuïta, però les places són limitades i per això cal realitzat la inscripció prèvia de forma presencial a la biblioteca.

Per participar en la “Supernit a les biblioteques”, els súpers inscrits a l’activitat s’han de presentar a la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués el divendres 31 de maig , una mica abans de les 20h, acompanyats d’algun adult. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20h i tindrà una durada d’una hora.

Els súpers hauran d’anar a la seva biblioteca amb les orelles èlfiques preparats per combatre el malvat Senyor Pla, ara conegut com el Senyor de les Ombres.

Activitats prèvia a la biblioteca: Taller d’Orelles Elfiques.

Per començar a preparar la Supernit, la Biblioteca de Castelló d’Empúries convida als assistents a la Supernit a participar en aquest taller, que es farà el dimarts 21 de maig, a les 17:00 h.

La mainada aprendrà a fer unes orelles tan punxegudes com les de la Nenúfar i la Matoll. La Biblioteca posarà a disposició dels nens els materials necessaris per construir les orelles màgiques; unes orelles que seran indispensables per fer que la Supernit sigui un èxit.

Per participar-hi, també caldrà fer una inscripció prèvia a la biblioteca.

L’edat recomanada és de 6 a 9 anys.