Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Benvinguts a Pagès 2019: l’exposició Pa & Fotografies i la visita degustació Enfarina’t, les dues propostes de l’Ecomuseu-Farinera

Un cap de setmana de portes obertes per descobrir, tastar, comprar i passar-ho molt bé.

Els dies 1 i 2 de juny, es celebra de nou el Benvinguts a Pagès, una iniciativa de la Fundació Alicia i la Generalitat de Catalunya que pretén donar a conèixer el sector agrari i el món rural i fomentar el producte de proximitat.

Durant el cap de setmana es faran visites gratuïtes a explotacions agràries i ramaderes que es complementarà amb propostes de restauració amb el menú especial “Benvinguts a pagès” i amb paquets d’allotjament per gaudir d’un cap de setmana únic. Trobareu tota la informació al web: http://benvingutsapages.cat/

També es realitzaran activitats complementàries a diferents espais culturals vinculats al món de pagès. L’Ecomuseu-Farinera hi participa, per tercer any, amb l’exposició temporal: Pa &. Fotografies de Francesc Guillamet. Una mostra en la que el pa a mode de bodegó o natura morta és el protagonista absolut. Un univers creatiu en blanc i negre que captiva als visitants i que els convida a deixar idees per tal que el fotògraf continuï amb la sèrie, que actualment consta de disset fotografies. L’entrada a l’exposició és gratuïta.

I una bona manera de conèixer l’origen dels productes, és la segona activitat que hem preparat. L’Enfarina’t, una visita guiada a la fàbrica de farines per descobrir els secrets de fer farina amb degustació final de Pa de La Tramuntana i cervesa Rufa. Ambdós productes de proximitat produïts a l’entorn del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Serà el dissabte 1 de juny de 2019 a les 12h. El preu 5 € els adults i 2,5 € pels nens. Cal reserva prèvia al tel. 972 25 05 12.