Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries i Empuriabrava al Mercat d’Escapades de Catalunya

El Mercat d’Escapades de Catalunya és una fira, celebrada cada any a l’aire lliure, al Passeig de Lluís Companys a l’Arc de Triomf de Barcelona. És una acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, on el sector turístic català té l’oportunitat de vendre les seves experiències directament a l’usuari i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques. 

En aquesta ocasió, el departament de turisme del municipi ha compartit espai amb Skydive Empuriabrava. Aquests, juntament amb l’Agència Catalana, han instal·lat un simulador de caiguda lliure. D’aquesta manera, el públic ha pogut viure l’experiència i gaudir-la.

En el transcurs del cap de setmana molta gent s’ha interessat per l’oferta turística de casa nostra i, els que han visitat l’estand, han tingut l’oportunitat de participar en el sorteig d’un salt en tàndem, un passeig pels canals i una visita guiada. El sorteig es realitzarà el proper 30 de juny a través del compte oficial d’Instagram @empuriabravacastello.

Accions com aquestes ajuden a promocionar la destinació d’Empuriabrava i Castelló.