Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna Lletres i vins 2022, a la Biblioteca de Castelló d’Empúries

Es tracta d’una proposta en què les biblioteques aposten per la difusió de la cultura  del vi a través de diverses expressions culturals: literatura, música, art, etc. El projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre, en què cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.

I al juny, ens toca a les biblioteques de l’Empordà sumar-nos a la festa! Per això la biblioteca Ramon Bordas i Estragués ha organitzat dues activitats, entorn la temàtica d’enguany: l’entorn i el paisatge.

Dimecres 1 de juny, 16.30 h. A la Capella del Convent de Santa Clara

PEDALANT ENTRE VINYES, a càrrec de Dausà Teatre

Un espectacle infantil de titelles, per  a nens i nenes a partir de 4 anys.

Divendres 3 de juny a les 19.30 h. A la Capella del Convent de Santa Clara

Xerrada. L’EMPORDÀ: MIRADES I PAISATGE, a càrrec de Cristina Masanés

Acompanyada de la presentació i degustació de vins del Celler La Vinyeta

En aquesta xerrada, l’escriptora Cristina Masanés, ens parlarà de la seva visió  del paisatge del nostre entorn.  I acompanyant aquesta presentació, en Josep del Celler la Vinyeta ens farà una degustació dels seus vins.

Experiències per despertar l’interès per l’art, el paisatge i la literatura i, lògicament, pel vi.

“Biblioteques amb DO” és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i  és possible gràcies a la implicació d’agents diversos, entre ells INCAVI  (Institut Català de la Vinya i el Vi), consells reguladors de la DO i la Institució de les Lletres Catalanes.