Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV amplia l’horari d’obertura

Durant els mesos de juliol i agost, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV romandrà obert de dilluns a diumenge i de 10 h a 19 h.

A partir del juliol i durant la temporada d’estiu, el Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries amplia el seu horari d’obertura al públic. La jornada d’obertura s’allargarà dos mesos i fins a final del mes d’agost, coincidint amb la temporada turística d’estiu.

Així mateix, el nou horari d’obertura del museu serà cada dia, de dilluns a diumenge de 10 h del matí a 19 h de la tarda, de manera que el museu obrirà de forma ininterrompuda cada dia de la setmana, per la qual cosa és un dels pocs museus de la comarca en oferir aquest horari complet d’obertura durant l’estiu.

Amb el preu de l’entrada, el Museu ofereix el servei gratuït d’audioguies en cinc idiomes possibles (català, castellà, anglès, francès i alemany). I, durant tot l’any, es pot visitar també l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa” a la primera planta de la Presó Medieval.

Durant aquest estiu, també es podrà visitar gratuïtament l’exposició “Creuar el llindar” de l’artista Antonio Federico, al Convent de Sant Agustí, de dimarts a diumenge (11-14 h i 16-20 h) i fins el 28 d’agost. A més de les visites guiades i teatralitzades, que s’organitzen cada setmana des del museu. Per a més informació, al telèfon 972 25 08 59, a infocuriapreso@castello.cat, o bé a les xarxes socials del Museu, @museucuriapreso.